Kalv med tunsauce
4 pers.
Steg:
800 g kalveinderlår
salt og peber
olie til stegning
Brun stegen på en varm pande med olie og krydr godt. Vend godt undervejs. Stil i ovnen og vend undervejs. Stegen skal have ca. 15 min og en kernetemperatur på 54 grader. Køl af og læg i køleskab.
Tunsauce:
2 ds god tun i olie
3/4 af en dåse benfri sild
1 tsk. kapers
saft af 1 citron
peber
(salt)
Blend hele molevitten og passér gennem sigte. Vær forsigtig med salten og brug tid på at smage den til.
Pynt:
½ bk rucola
olivenolie
citronsaft
kapers til pynt
semidried tomater
Vend rucola med citron og olivenolie.
Ved servering: Skær kødet i ultra tynde skive. Læg tunsauce over (dæk ikke al kødet-det bliver for meget) Pynt med kapers og semi--tomater og top med rucola.
Server med godt brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar