Pasta med citron, persille og rejer
ca. 300 g rejer
1 bdt persille
evt andre krydderurter- her lidt mynte
skal af 1 citron. Saft af ½ citron
2 fed hvidløg
lidt chili til de voksne
Parmesan efter smag. ca. 2½ dl revet parmesan
Olie til svitsning
Pasta til 3-4 pers
Hak alle ingredienser mens vandet til pastaen varmes til kogning. (Snyd og spar strøm- kog vandet i el-kedlen) Svits hvidløg i olie i 2 min.
Nu er pastaen kogt færdig. Svits nu rejerne og smag til med salt/peber. Drys citronskal og urter evt chili.
Hæld pastaen i og vend rundt. Tilsæt parmesan og smag til med citronsaft og igen med salt og peber.
Ja og fyldet ligger selvfølgelig også i bunden på billedet. Det er en turbo-ret og altid god.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar