PØLSEHORN m. ost og sennep
1 pose brunchpølser eller 8 pølser i halve.
Bolledej:
3 dl mælk
2 dl vand
25 g gær
2 tsk groft salt
1 tsk sukker
500 g hvedemel eller erstart 200 g med groft mel + 300 g hvedemel.
Jeg kan godt finde på at tilsætte gulerødder, grahamsmel og solsikkekerner- som på billedet
Lun mælken og opløs gæren. Tilsæt vand, sukker, salt og mel lidt ad gangen. Ælt og hæv dejen i 1½ t.
Ælt igen og rul ud til en cirkel. Skær dejen i lagkagestykker.
Smørelse:
150 g revet ost
2 spsk grov sennep
1 spsk brun farin
Rør sammen i en skål for sig og smør hver lagkage stykke i den brede ende. ca. en spsk smørrelse pr. lagkagestykke. Læg pølsen på og rul samme i crossaintform.
Hæv 1 t og bag i 10-12 min ved 200 grader.
Server evt med kold kartoffelsalat og ketchup til. De er faktisk rigtig gode!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar