Man udbløder de fine rispapirspandekager i vandet (det hvide fad på bordet) og når den er blevet blød fylder man pandekagen med fantastiske krydderurter, sprøde grøntsager og kød efter eget valg.
Fra bunden ses agurk og rødløg i fine tern vendt med finhakket citrongræs. Så er der finsnittet kål, sugar snaps, krydderurter: koriander, thaibasilikum, mynthe, citrongræs og citronmelisse (Dyrk dem selv, så er det billig med), iceberg, kyllingebryst i strimler og gulerødder.
Dippe dyppelse som også er godt til grøntsags-dip, sushi eller andet.
Fishsauce til 2 pers. (den gennemsigtige)
4 spsk vand
1 spsk almindelig eddike
2 spsk sukker
Opløses over varme (koges kort, det skal jo ikke fordampe, det hele) og køler af.
Derefter tilsættes
2 spsk fishsauce
1 fed hvidløg (finsnittet)
½ rød chili i skiver (efter smag)
Sesamsoya-dressing til 4 pers. (den mørke)
6 spsk sesamfrø ristede let
4 spsk soya
4 spsk fishsauce
4 spsk æbleeddike
1½ spsk sød chilisovs
3 tsk friskrevet ingefær
1 tsk sukker
½ tsk finhk rød chili
Rør det hele sammen.
Det er bare knaldgode dyppelser
Ingen kommentarer:
Send en kommentar