Wok med lakseboller
4 pers.
400 g laksefars (køb en god eller lave den selv)
800 g grøntsager (broccoli, peberfrugt, bladselleri, selleri, rødbede, kål, champignon, løg, porre- you name it)
1 dl neutral olie til stegning
1 hvidløg1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk karry
salt og peber
evt. lidt vand eller en ds. kokosmælk
Ordn grøntsagerne -gør det hele klar.
Steg nogle fiske-boller (frikadeller) og læg til side.
Svits grøntsagerne lidt ad gangen og læg til side efter hver portion.
Karry og hvidløg skal også svitses i olie. Tilsidst hældes det hele tilbage i wokken og smages til med soya, salt og peber.
Server med ris eller kast nudlerne med i wokken de sidste fem min, men husk da at smage til igen.
Uden kokosmælk er denne ret hjerne- og hjertesund.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar