Til en god forårsrulle skal bruges rigtig forårsrulle-dej ikke filodej!, og sådan noget kan man købe hos thai-købmænd. Dejen har en ufattelig lang holdbarhed og kan også bruges til samosaer. Tø den op i køleskab og lad et vådt klæde ligge over så længe du bruger af dejstykkerne.
De er i kvadrtiske pakker, hvor man forsigtigt hiver et ark dej af ad gangen. Det er nemt og det smager brandgodt
Portionen kan varieres i størrelse og favoritfyld, derfor er der ikke præcise mål på noget som helst.
Sådan ser de ud inden de enten frituresteges eller pensles med olie og lægges på bagepapir i ovnen.
Tip 1: Lav en kæmpe portion
Fordi de kan fryses blot med fyld og tages op og steges færdige ved lejlighed. Beregn at man spiser 4-5 ruller af de store ark, hvis der ikke er ris elle andet tilbehør til.
Tip 2: Lav mere end én slags fyld
Billedet nedenfor er af svitset bænnespirer, squash, peanuts, kylling, og peberfrugt smagt til med hvidløg
Tip 3: Skær fyldet ud i mikrostykker/strimler. I en forårsrulle er alt i miniature, det betyder kort tilberedningstid
Billedet nedenfor er fyld af rejer, kål, champignon, forårsløg som er smagt til med chili, appelsinskal og ingefær,
Sådan ruller man svinet ;-)
1, 2, 3 rul!
Tip 5: Sød chilisovs og soya er vist nærmere et krav end et tip.
Tip 6: Frys ubagte ned
Tip 7: spis og vær glad
Tip 8: lav dem vegetarisk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar