fredag den 7. oktober 2011

Koldrøget norsk laks med peberrod og nordiske urter


Denne lækre lakseforret lavede jeg en dejlig sommerhus-weekend til Lasse og Julia. Det er koldrøget norsk laks, peberrodscreme, agurk, radiser og brøndkarse. Det er meget enkelt, flot og lækkert.
Koldrøget laks med peberrodscreme og nordiske urter
4 voksne+ et lille barn

200 g koldrøget norsk laks (et hel stykke-ligesom varmrøget)
½ agurk i fine tern
1 lille bundt radiser i fine strimler
2 potter brøndkarse

Peberrodscreme
1 dl piskefløde- pisket til flødeskum
vendt med friskrevet peberrod efter smag og godt med peber

Skær laksen ud i fine strimler og læg på bunden af en tallerken.
sprøjt (med en pose) en bane peberrodscreme ud på midten.
Drys agruk og radiser og top med masser af brøndkarse.

Server starks og gerne med et lille stykke godt brød evt. ristet rugbrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar