fredag den 13. april 2012

Laksepakker en sammenskydspakke

Disse laksepakker er en fin måde at bruge en rest laksefiletter som er dampet eller stegt. Vi spiser op hos os og vil gerne stoppe spild af mad. Til dette tømte jeg en masse køleskabsting og købte blot frosen butterdej.

Til 6 pers til hovedret

1 stort stykke dampet laks
1 rødløg
1 spsk friskost
1 spsk cremefrais
1 tsk sennep
1 stor håndfuld basilikum
1 håndfuld smuldret fetaost
Salt og peber

2 pakker butterdej eller 1 pk filodej

Mos lakse med de øvrige ingredienser og læg på butterdej.
1 stykke butterdej med to spsk laksemos- en i hver ende.
Læg en plade over og pensel kanterne med æg. Skær over på midten så der er to kvardratiske pakker. Klem godt sammen og brug en gaffel hele vejen rundt. Pensel med æg og drys med nigellafrø eller lign.

Nu kommer tricket- bag dem i vil spise i dag og læg de ubagte i fryseren uden pensling selvfølglig. Det kan blive til en hurtig foret, hovedret eller hvidvins snack.

Skær dem i trekanter ved servering. Og server så snart de er færdige.

Ca 20 min ved 200 grader.

Mums

Ingen kommentarer:

Send en kommentar