onsdag den 23. maj 2012

Skinkesalat på toast

Det her en skinkesalat på den umoderne måde. Men den er ikke klam som de frygtelige K-salater.
Skinken var et stykke rest, fra vores aftensmad: kogt skinke med nye kartofler og stuvet spinat. Sådan et stykke er perfekt! Jeg toppede disse små brød med sprød fennikel og en pynte asprages. Mums som forret eller appetizer.

Skinkesalat på toast med Fennikeltopping

4 pers

Til skinkesalaten
200 g skinke
50-70 g god mayonnaise
1 stort bdt purløg
1 stor spsk sennep
Salt og peber

Skær skinken i bitte små tern og rør sammen og smag til.

1 ciabatta brød som ristes

Topping:
1/2 fennikel i ultra tynde skiver
1/2 citron- saften
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Vend ingedienserne og smag til.

Rist brød uden olie, for der er olie nok i skinkesalaten. Top de ristede brød med skinkesalaten og derefter fennikeltopping. pynt med en grøn asparges eller noget andet grønt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar